Spela bingo och ha roligt

Bingo

Spela bingo på nätet – vinn pengar och ha roligt! Bingo spelades första gången 1934 och i Sverige sedan 1961 och har sedan dess varit en folkfavorit. Bingon har haft flera olika former genom åren som ko-bingo, bil-bingo och nätbingo som på senaste tiden har exploderat i popularitet. Bingo på nätet är väldigt populärt och det är förståeligt med smidigheten som tekniken erbjuder. Man behöver längre inte ta sig in till en lokal där man får stå i kö, köpa sina nummer och sen ta sig en plats i en ofta inte så trevlig lokal.

Nu har du bingon precis där du vill ha den. I soffan framför tvn eller i mobilen på bussen. Du behöver aldrig mer passa någon tid utan du kan spela precis när som helst. Det är enkelt och snabbt att komma igång. Allt du behöver är en dator, mobil eller surfplatta.

Du har även en helt annan kontroll över hur just du gillar att spela bingo. Du kanske gillar snabba spel där det går riktigt fort att se resultat eller så föredrar du kanske att sakta se en siffra i taget komma fram och matcha med din bräda. Det finns massor med olika bingosajter som erbjuder en mängd versioner utav samma simpla spel.

Många tvekar om bingo på nätet och säger att de inte går iväg till bingolokaler för själva spelet utan för det sociala. Det som är så bra med nätbingon är att det sociala har hängt med ifrån de gamla lokalerna och parkeringarna till nätet. I bingosajternas chatt funktion är det alltid aktivt med trevlig stämning och ibland små gissningsspel och gåtor som krydda på stämningen när man väntar på dragningen.

Bingo är ett roligt nöje och vissa bingospel har också jackpottar om du är ute efter stora vinster. Så gör som massor av andra svenskar och testa på nästa version av spelet som erbjudit spänning i över 80 år. Samma spänning som förut men bara på dina villkor och när det passar dig.

Bingolotto

Bingolotto är något som har blivit väldigt populärt här i Sverige. Det har gått till historien som ett av sveriges största lotterier under den moderna tiden. Bingolotto startade år 1991 och har sedan dess blivit mer och mer populärt. Man kan vinna mycket pengar och det är därför som bingolotto idag har blivit väldigt stort.

No Comments

Post a Comment

2 × 4 =